top of page

Referensprojekt

Här kan ni läsa omdömen från några av våra tidigare kundsamarbeten.
Vill ni också hitta en pålitlig och engagerad samarbetspartner till er brf? Vi ses gärna på ett förutsättningslöst möte för att lära känna er och era behov närmare.

Referenser: Utvecklingsprojekt
BoEko-brf-råyta-konvertering-referens-p

Brf Kilen 5, Solna

"Vi hade en lokal som var långtifrån bostadsanpassad vilket innebar att arbetet med omvandling av lokalen till bostäder var alldeles för omfattande för vår lilla förening. Men BoEko såg endast möjligheter. De omvandlade en sliten lokal med för lite dagsljus och för hög fukthalt till tre otroligt fina lägenheter. Genom en öppen dialog kunde vi även utföra förbättringsåtgärder för huset i helhet i samband med ombyggnationen. För oss var BoEko ett tryggt val med både personlig kontakt och engagemang samt korta beslutsvägar som resulterade i enkel kommunikation under hela projektet och tre fina lägenheter."
- Linda E, ordförande Brf Kilen 5

Brf Isbjörnen 38, Bromma

"Vår lilla bostadsrättsförening, bestående av fem lägenheter, har genomgått en stor förändring. Vi har sålt av all allmän yta, gemensam entré, tvättstuga och garage, till tre av lägenheterna. Meningen har varit att få till ett effektivare nyttjande av fastighetens yta samt att på detta sätt förbättra föreningens ekonomi. De tre lägenheterna har genomgått total ombyggnation. Projektet har varit omfattande och för oss lekmän har det stundtals varit svårt att se målet. John har varit vår entreprenör under hela resan och har tryggt och säkert guidad oss genom hela byggprocessen. De är professionella, kunniga, kommunikativa och kreativa. De jobbar med kvalitet och sätter bara gedigna lösningar på plats. I gamla hus stöter man ofta på överraskningar, så även i vårt, men tack vare BoEkos enorma erfarenhet och yrkeskunnande har alla hinder kunnat bemästras. Det märks att de har lång erfarenhet och att idéer från tidigare projekt återanvänds och hjälper till att skapa fantastiska slutresultat. Vi är så nöjda både med yta och kvalitet."
- Hans M och Daniel N, Brf Isbjörnen 38

BoEko-brf-konvertera-lokal-ra%CC%8Ayta-referens-projekt-bromma_edited.jpg
BoEko-brf-konvertering-lokal-råyta-refe

Brf Sågen 6, Södermalm

"Bostadsrättsföreningen Sågen 6:s samarbete med BoEko när vi ombildade en kontorslokal till boende fungerade väldigt smärtfritt. För mig som ordförande kändes det väldigt bra. Kändes tryggt att kunna lämna över projektledarskapet/en del av ansvaret och jag kunde lita på att allt blev ordentligt gjort. Alla de kontakter som behövdes tas togs i rätt ordning, avrapporterades och vi blev väldigt nöjda med slutresultatet. De förslag på lösningar och materialval vid ombyggnation som BoEko lämnade, dels i offerten, dels under resans gång, gjorde att vi kunde hålla budgeten, nog så viktigt.
Jag kan varmt rekommendera dem för framtida uppdrag."
- Johan H, ordförande Brf Sågen 6

bottom of page