top of page

Kontakt

Boka in ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte med oss så kan vi tillsammans prata igenom era frågeställningar och behov. Vi är flexibla och kan träffa er såväl fysiskt som digitalt.
Fyll i formuläret här intill så återkopplar vi till er inom kort. Ni kan även slå oss en signal eller mejla till nedanstående kontaktuppgifter.
Vi hjälper främst brf:er och fastighetsägare i Stockholm och Uppsala med omnejd.

Säte: Stockholm

08-292 222

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Tack för ditt meddelande!

Kontakt: Kontakt
EEF logga för medlemmar 3.png

Vi är medlemmar i Energieffektiviseringsföretagen!

För oss känns medlemskapet hos EEF som en självklarhet då fastighetssektorn som vi riktar våra tjänster till står för närmare 40% av Sveriges energiförbrukning. Vi vill göra skillnad och sträva mot ett mer långsiktigt och hållbart energisystem.

Passande nog är väldigt många energieffektiviserande åtgärder som vi förverkligar hos olika fastighetsägare lönsamma för både våra kunder och för klimatet.

EEF arbetar för att öka energieffektiviseringen i Sverige genom att stötta och bistå sina medlemsföretag med kunskap samt genom att påverka beslutsfattare i rätt riktning gällande energieffektivisering.

Kontakt: Välkommen

Integritetspolicy

Vi på BoEko bryr oss om din personliga integritet och strävar efter att alltid behandla dina personuppgifter på bästa sätt.


Vi sammanställer och sparar information om våra nuvarande och potentiella kunder, våra samarbetspartners och andra kontakter i syfte att ha en god affärsrelation. Vi strävar efter att alltid ha korrekta uppgifter och att inte spara mer än nödvändigt.

Läs gärna mer i vår Integritetspolicy där vi beskriver vilka personuppgifter vi samlar in samt hur vi lagrar och använder dem.

Kopia av BoEko (1).jpg
Kontakt: Tillgänglighetspolicy
bottom of page